Коледна работилница в ДГ“Радост“-гр. Враца

Коледната работилница на група „Мики Маус“, към ДГ „Радост“-гр. Враца заработи на 08.12.2023г.

Заедно с децата и екипа на групата изработихме коледни играчки за елха, от гипсови фигурки.

Цветно и забавно!